Molenplein

Den Helder - Den Helder
Actueel aanbod

€ 189.000,- tot € 219.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 118m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Een prominente locatie die opnieuw gestalte krijgt is het Molenplein, direct tegenover het monumentale Willemsoord. De opgave hier is - binnen de voorschriften van het beschermd stadsgezicht - nieuwe grachtenpanden te ontwikkelen. Grachtenpanden die aan de grachtkant lager zijn dan aan de straatkant.

Eind 2008 is gestart met het slopen van de school op de hoek van het Molenplein en de Kanaalweg. In de loop van 2009 is de openbare parkeerplaats aan het Nieuwe Kerkplein bouwrijp gemaakt voor de eerste fase van het project. Eind 2009 is gestart met de bouw van de eerste 34 woningen. In weerwil van de economische omstandigheden (normaal wordt een project pas gestart als er meer dan 70% van de woningen is verkocht) wordt er gebouwd.

Het project wordt in totaal in drie fases tot stand gebracht. De tweede fase bestaat uit nog eens 29 woningen en de derde uit 71. Voor het grootste deel wordt het parkeren voor de nieuwe bewoners op eigen terrein opgelost. De bomen langs de gracht en de weg worden zoveel mogelijk gespaard. Een ingrijpende verplaatsing van de gas- en electravoorziening staan nog op stapel.

Fase 1 in het kort
-3-laagse woningen van maar liefst 160 m2 en 6 m breed
-Royale woonkamer met open keuken
-3 ruime slaapkamers
-Riante extra woonruimte, voor bijvoorbeeld een studeerkamer, op de 1e verdieping mét uitzicht over Willemsoord
-Zeer compleet uitgevoerde badkamer en mogelijkheid voor extra gastenbadkamer
-Compacte tuin met berging en prima bezonning (Zuid-West)
-Eigen parkeerplaats op afsluitbaar binnenterrein

De Grachtengordel is bijna gereed. Er zijn nog 2 woningen beschikbaar.
De laatste grachtenpanden profiteren van een aanzienlijk korting, van wel ¤ 30.000,-! En met de nieuwe inkoopregeling heeft u een prettige garantie tegen dubbele woonlasten!
Bouwnummer 28 nu ¤ 189.000,-- v.o.n.
Bouwnummer 33 nu ¤ 219.000,-- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenplein
Koopwoningen
2
Prijs
€ 189.000,- tot € 219.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Helder.

Aanmelden