Tapuit

Den Helder - Den Helder
Actueel aanbod

vanaf € 155.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 250m2
Kaveloppervlak
160 - 500m2

Over dit project

Een huis helemaal naar eigen smaak realiseren, wie wil dat niet? Vooral als dit nog goedkoper is dan een traditioneel nieuwbouwhuis kopen. De wijk Nieuw Den Helder biedt hiervoor de mogelijkheid met Wonen in Tapuit. In Tapuit wordt collectief opdracht gegeven voor de bouw van woningen, waarbij elke koper vervolgens zijn eigen ontwerp en indeling bepaalt.

In Tapuit zijn vrije kavels beschikbaar. Hierop worden woningen gerealiseerd volgens het principe van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Een plek waar volop ruimte is om een huis in eigen regie te realiseren.

Bij Tapuit ontwerpen de geïnteresseerden de eigen woning zelf met een gezamenlijke architect, die voor de samenhang zorgt, het bouwen doe je samen met één aannemer. CPO staat in Nederland volop in de belangstelling. Bij CPO maken de bewoners van Tapuit samen uit hoe hun woningen er uit komen te zien. En dat tegen een aantrekkelijke prijs ten opzichte van gewone nieuwbouw. Dit mede door de betaalbare kavels, maar vooral doordat kostenbewust de verschillende stappen worden doorlopen van woonwens naar daadwerkelijke realisatie. Bij de start van Tapuit wordt eerst gekeken welke woningtypes het meest aanspreken: vrijstaande woningen, 2-onder-1-kap of rijwoningen. Of een combinatie hiervan. Daarna volgt de keuze van architect en aannemer.

Interesse? Schrijf u dan in en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tapuit
Koopwoningen
8
Prijs
€ 155.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Helder.

Aanmelden