Vechtstraat fase 2

Den Helder - Den Helder
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Aantal kamers
3

Over dit project

Aan de Vechtstraat, naast woon-/zorgcentrum 'de Groene Vecht', worden er in overleg met zorggroep Tellus 21 huurwoningen ontwikkeld, verdeeld over 3 hofjes van 6 woningen en één woningblok van 3 woningen. Deze woningen zijn bestemd voor mensen met een zorgvraag.

Bij de indeling van de woning is rekening mee gehouden dat alle voorzieningen zich op de begane grond bevinden (levensloopbestendig). Dit houdt in dat toekomstige huurders op de begane grond de beschikking krijgen over een ruime woonkamer, een slaapkamer en een badkamer en op de bovenverdieping één grote slaapkamer. Het is ook mogelijk om op de bovenverdieping - op verzoek - drie slaapkamers en een tweede badkamer te realiseren.

Het voorlopig ontwerp is inmiddels gereed en wordt momenteel verder uitgewerkt. Vervolgens kan de omgevingsvergunning aangevraagd worden bij de gemeente Den Helder. Wanneer alles volgens planning verloopt, verwachten we medio tweede kwartaal van 2015 te kunnen starten met de bouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vechtstraat fase 2
Huurwoningen
21
Type woningen
Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur
Overige
Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Helder.

Aanmelden