Lyceumhof

Den Helder - Den Helder
Actueel aanbod

€ 238.000,- tot € 362.000,-
€ 706,- tot € 1.046,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 172m2
Inhoud
354 - 540m2
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Het gebouw en de appartementen
Het U-vormige gebouw is van bijzondere en doordachte architectuur en straalt door zijn open karakter een harmonisch eenheid uit met de groene omgeving. Er is onder meer veel aandacht besteed aan een natuurlijke lichtinval, zowel voor de appartementen als voor de algemene delen. De ruime (dak)terrassen en balkons maken optimaal gebruik van de gunstige zonligging.

Lyceumhof telt veertig gelijkvloerse appartementen op de begane grond en de eerste en tweede etage. Op de derde etage zijn zestien appartementen gesitueerd die één verdieping hoger beschikken over een royale tuinkamer en een ruim dakterras.

De appartementen zijn alle ruim en licht van opzet en variëren in woonoppervlakte van circa 95 m² tot 172 m² en de buitenruimten verschillen in grootte van circa 10 m² tot 52 m². In de eigen bergruimte op de begane grond kunt u onder meer uw fietsen stallen. U ziet: welk formaat leefruimte u ook wenst, Lyceumhof biedt het u!

Zorgverlener "Vrijwaard" biedt op deze locatie zonder bezwarend in beeld te zijn en uiteraard vrijblijvend- 24-uurs zorg en hulp op afroep. Dankzij deze service-op-maat kunt u bijna altijd zelfstandig blijven wonen in uw eigen appartement!
Klik hier voor foto's van de bouw!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lyceumhof
Koopwoningen
56
Huurwoningen
56
Prijs
€ 238.000,- tot € 362.000,-
Huurprijs
€ 706,- tot € 1.046,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Helder.

Aanmelden