Rozenhout

Den Helder - Den Helder
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 254.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
162 - 196m2
Inhoud
476 - 652m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Wonen op het project "Rozenhout" doet u in royale Herenhuizen met eigen stadstuin en exclusieve parkeerplaats, gesitueerd in het hart van Den Helder. De zeven woningen die deel uitmaken van de herontwikkeling die heden plaatsvind in het centrum van de stad bestaan uit drie ruime verdiepingen, veel grote raampartijen met bijbehorende lichtinval en een beschutte, zonnige achtertuin.

De indelingen zijn praktisch en beschikken over een ruimtelijk effect. Ieder type heeft ten minste drie slaapkamers, maar ook een zolderverdieping die o.a. als slaapkamer kan dienen. Bijzonderheden zijn onder anderen de uitzonderlijke hoogtes van de begane grond plafonds, de overdekte parkeerplaatsen op afgesloten eigen terrein alsook de twee mogelijke garages zijn evenzeer een luxe in de binnenstad. Iedere woning beschikt over een ruime tuin en een externe bergruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenhout
Koopwoningen
7
Prijs
€ 225.000,- tot € 254.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Helder.

Aanmelden